ComputerClub Minerva CCM

Minerva is de Godin der Wijsheid, menselijke geest, dapperheid en vindingrijkheid.

Bijeenkomst 15 februari 2015

Toen het bestuur om 10.15 uur bij het Noorderlicht aankwam stond er al een dame te wachten. Zij vertelde problemen te hebben met windows 8 op haar laptop.
Er moest echter nog opgebouwd worden, dus we vroegen om iets geduld. Zij had echter niets bij haar en ging naar huis terug om haar laptop op te halen en zou dan om 12.00 uur terug komen. Wij hebben haar niet meer gezien, dus konden we haar ook niet helpen.

De opkomst was niet slecht, zo’n 54,5 %. Het weer was ook niet slecht, alleen een beetje aan de frisse kant.
Alex heeft, zoals beloofd en met veel belangstelling, weer het een en ander over de “Rasberry PI” (het mini computertje) verteld. Volgende maand komt er ook weer een vervolg.

Er waren weinig problemen, maar die paar kleine probleempjes zijn naar ieders tevredenheid opgelost en zo hoort het ook.

 

Vandaag heeft de kascommissie, Sjoerd en Wim, onder het genot van een kopje koffie, van de gelegenheid gebruik gemaakt om de jaarstukken van 2014 te controleren, zie foto. Het resultaat horen jullie op de ledenvergadering van maart aanstaande.

Wij hebben vernomen dat er vanaf 23 t/m 28 februari een ombouw in het Noorderlicht plaats vindt, we zijn nieuwsgierig hoe het er de volgende maand uitziet.

 

 

Groetjes en tot ziens,
Teun.

 

Inlogformulier